Η μερομηνία Έναρξης: Σάββατο, 06 Ιουλίου 2024

Κρυστάλλινα νερά και χρυσαφένια αμμουδιά στην εμβληματική, απάνεμη τοποθεσία του Κριού.Αυτό το καλοκαίρι, η Πάρος καλωσορίζει το Crios Beach Bar & Restaurant και υπόσχεται να επαναπροσδιορίσει την κομψότητα, προσφέροντας μια ανεπανάληπτη lifestyle εμπειρία.

Ένας προορισμός μοναδικής αισθητικής

Το Crios έχει σχεδιαστεί με εξαιρετική προσοχή στη λεπτομέρεια και σε απόλυτη αρμονία με την φυσική παραλία του Κριού, δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις για μια καλοκαιρινή απόδραση με πανοραμική θέα στο Αιγαίο. Οι καλαίσθητοι χώροι και οι κορυφαίες υποδομές του, έχουν ως κυρίαρχο στοιχείο τη φυσική πέτρα και το ξύλο, προσφέροντας μια φιλόξενη ατμόσφαιρα που θα σας μείνει αξέχαστη.

Γαστρονομική Απόλαυση

Ο πολυβραβευμένος Executive Chef, Ιπποκράτης Αναγνωστέλης, σε συνεργασία με τον Head Chef,Σπύρο Δήμητσα, αγγίζοντας την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία. Η εμπνευσμένη προσέγγιση σε
μεσογειακά πιάτα, με άριστες πρώτες ύλες δίνει τη δυνατότητα στο κοινό να επιδοθεί σε μια ποικιλία από δροσιστικά και ελαφριά ορεκτικά, κυρίως πιάτα εκλεπτυσμένων γεύσεων, συνοδευόμενα από μια εντυπωσιακή σειρά ποτών, signature cocktails και μιας επιμελημένης λίστας κρασιών με σπάνιες ετικέτες,ολοκληρώνοντας το γαστρονομικό ταξίδι στην καλοκαιρινή Πάρο. Το επιδόρπιο μενού φέρει την υπογραφή του κορυφαίου Pastry Chef Δημήτρη Χρονόπουλου.

Ένας Πρωτοποριακός Χώρος

Το Crios καινοτομεί ως ιδανικός χώρος φιλοξενίας εκδηλώσεων, καλύπτοντας σημαντικά events, cocktail parties, gala dinners, αλλά και intimate gatherings, dancing parties και social celebrations. Η αρχιτεκτονική του χώρου συνδυάζει άψογα τη σύγχρονη αισθητική με την ομορφιά μίας φυσικής τοποθεσίας με ισχυρή ταυτότητα, αιχμαλωτίζοντας όλες τις αισθήσεις.

 

Terra Magazine

Terra Magazine

Το Terra Magazine είναι ένα online ημερολόγιο με προσωπικές ιστορίες γεμάτες περιπέτεια, ταξίδια και εικόνες. Είναι η γραμμή εκκίνησης για την επίτευξη μοναδικών κατορθωμάτων. Είναι ολόκληρος ο κόσμος μέσα από λέξεις και unique φωτογραφίες!

Leave a Reply