Η  PUMA, έδωσε το παρόν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο Ioannina Lake Run, που έλαβε χώρα 21 & 22 Σεπτεμβρίου, ως χορηγός αθλητικού υλικού

Ο γύρος της λίμνης εξακολουθεί να αποτελεί το δρομικό event που όλοι θέλουν να λάβουν μέρος, από μικρά παιδιά, οικογένειες και κορυφαίων επιδόσεων αθλητές.

Το Ioannina Lake Run, εξελίχθηκε όπως κάθε χρόνο στην πλατεία Μαβίλη. Εκεί, η PUMA, παρουσίασε τα νέα προϊόντα της οικογένειας NITRO, που αποτελούν τα εξειδικευμένα δρομικά προϊόντα της και πιο συγκεκριμένα τα :  Fast-R Nitro Elite & Deviate Nitro Elite 3- δύο από τα αγωνιστικά μοντέλα για μικρές και μεγάλες αποστάσεις και τα Deviate Nitro 3 & MagMax Nitro, που αποτελούν τα προπονητικά παπούτσια της «οικογένειας». Συμπληρωματικά της παρουσίασης των νέων προϊόντων, στο περίπτερο της PUMA, υπήρχε lounge χώρος για τους αθλητές και τους συμμετέχοντες, photo opportunity για αναμνηστικές φωτογραφίες και  van bar το οποίο προσέφερε ginger shots και snacks μετά τον αγώνα!

Παναγιώτης Πετρουλάκης

από αριστερά Ντενίσα Μπάλα – Ανθή Κυριακοπούλου


Οι αθλητές της οικογένειας PUMA, ξεχώρισαν και αυτή τη χρονιά καταφέρνοντας να κερδίσουν πολλές διακρίσεις. Η Ματίνα Νούλα, κατέκτησε τη 2η  θέση στα 30χλμ γυναικών, ο Παναγιώτης Πετρουλάκης κέρδισε την 1η  θέση ανδρών στα 10χλμ, η Ντενίσα Μπάλα,  βρέθηκε στη 2η θέση στα 10χλμ  γυναικών και η Ανθή Κυριακοπούλου βραβεύτηκε  στην 3η θέση στα 5χλμ γυναικών. Στο elite group των 30χλμ. συμμετείχε επίσης ο Νικόδημος Νικολακέας, ο οποίος κέρδισε την3η θέση στην ηλικιακή κατηγορία 18-34, ανδρών.

 

Ντενίσα Μπάλα

Από αριστερά Λινάρδος Δημήτρης, Τσάκαλος Δημήτρης, Νικολακέας Νικόδημος

Ως χορηγός αθλητικού υλικού, η PUMA, επιβράβευσε τους κορυφαίους της κάθε κατηγορίας με δωροεπιταγές.

Από αριστερά Ματίνα Νούλα, Πριβιλέτζιο Γκλόρια, Παναγιωτοπούλου Ισμήνη

από αριστερά Κοκκορού Αθανασία- Καλλιμογιάννη Βασιλική- Κυριακοπούλου Ανθή

Η συμμετοχή του αθλητικού brand, στο δρομικό δρώμενο επισφραγίζει την ταυτότητα και τις αξίες που η PUMA έχει στο DNA της.

#FOREVERFASTER #PUMAGREECE

Τα προϊόντα της Puma διατίθενται στα PUMA Stores: στη Γλυφάδα (Λεωφ. Βουλιαγμένης 96), στο PUMA corner στο Attica, City Link, στο Mediterranean Cosmos, Θεσσαλονίκη, στο eshop, αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Επίσημος αντιπρόσωπος της PUMA, σε Ελλαδα και Κύπρο, είναι ο Όμιλος Φάις.

Terra Magazine

Terra Magazine

Το Terra Magazine είναι ένα online ημερολόγιο με προσωπικές ιστορίες γεμάτες περιπέτεια, ταξίδια και εικόνες. Είναι η γραμμή εκκίνησης για την επίτευξη μοναδικών κατορθωμάτων. Είναι ολόκληρος ο κόσμος μέσα από λέξεις και unique φωτογραφίες!

Leave a Reply