Γ ια τις επιδερμίδες που χρειάζονται φυσική φροντίδα υψηλής απόδοσης!

 

Η TEGODER COSMETICS παρουσιάζει με υπερηφάνεια τη νέα σειρά προϊόντων περιποίησης δέρματος για το πρόσωπο και το σώμα, ONC DERMOLOGY, που αποτελεί τον πλέον φυσικό τρόπο αποκατάστασης και περιποίησης.

ONC DERMOLOGY είναι αποτέλεσμα μακροχρόνιας έρευνας της επιστημονικής ομάδας, του φαρμακευτικού ομίλου TEGOR. Αποτελεί, μια ολοκληρωμένη σειρά καλλυντικών προϊόντων που αξιοποιεί τις μοναδικές ιδιότητες φυσικών ενεργών συστατικών. Για το λόγο αυτό η συγκεκριμένη σειρά προϊόντων ενδείκνυται για την αποκατάσταση της ισορροπίας και της ζωτικότητας της επιδερμίδας.

Η σειρά βασίζεται στην αποτελεσματικότητα του 100% φυσικού ελαίου baobab, εκχυλισμάτων αβοκάντο και μάνγκο, ελαίων jojoba, σπόρων σταφυλιού και ελαιολάδου, καθώς και βιταμινών Ε και F.

Το Baobab, γνωστό στην Τανζανία ως «το δέντρο της ζωής και της μακροζωίας», χρησιμοποιείται από τις Αφρικανές για χιλιάδες χρόνια, για την προστασία του δέρματος από τις εξωτερικές επιθέσεις της σκληρής σαβάνας. Με σημαντικές αντιφλεγμονώδεις, αντιοξειδωτικές και ενισχυτικές ιδιότητες του ανοσοποιητικού συστήματος, το λάδι baobab αναζωογονεί, θρέφει και καταπολεμά την ξηρότητα και άλλες δερματικές διαταραχές.

Τα εκχυλίσματα αβοκάντο και μάνγκο, γνωστά για την αντιοξειδωτική και επανορθωτική τους δύναμη, μαζί με τα φυσικά ενεργά συστατικά όπως το jojoba, το έλαιο από σπόρους σταφυλιού και το βούτυρο καριτέ, ενισχύουν την προστατευτική δράση της σειράς ONC DERMOLOGY, προσφέροντας μια επιπλέον παροχή λιπιδίων παρόμοια με αυτά του δέρματος.

Οι βιταμίνες Ε και F, με τις αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές τους, συνεισφέρουν στην εντατική δράση των προϊόντων της σειράς, προσφέροντας ενυδάτωση, επανόρθωση και καταπράυνση του δέρματος, ενώ μειώνουν την ερυθρότητα και τη φλεγμονή, αναπτύσσοντας μια ισχυρή αγγειοπροστατευτική δράση.

Η σειρά ONC DERMOLOGY είναι ειδικά σχεδιασμένη για να βοηθά το δέρμα να αποκαταστήσει τη φυσική του ισορροπία και ζωντάνια, επίσης, βοηθά στην προετοιμασία για τη λήψη των θεραπειών και στην ελαχιστοποίηση των αρνητικών επιπτώσεών τους.

Τα προϊόντα είναι κατάλληλα για  βρέφη, παιδία και ενήλικες, που τα δέρματα τους χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα, όπως:

  • Πολύ αφυδατωμένο και απολιπιδωμένο δέρμα
  • Δέρμα με απολέπιση, φλεγμονή και ερυθρότητα
  • Δέρμα με έκζεμα, ψωρίαση ή ροδόχρου ακμή
  • Δέρμα που έχει υποβληθεί σε ογκολογικές θεραπείες
  • Ευαίσθητο και αντιδραστικό δέρμα
  • Δερματίτιδα, όπως ατοπική ή ραδιοδερματίτιδα
  • Δέρμα που εκτίθεται σε ρύπανση και άλλους δυσμενείς περιβαλλοντικούς παράγοντες

Ένα υγιές δέρμα είναι χρωματικά ομοιόμορφο, έχει απαλή υφή, είναι επαρκώς ενυδατωμένο και ανταποκρίνεται αναλόγως στα διάφορα ερεθίσματα. Διάφοροι εσωτερικοί και εξωτερικοί παράγοντες αποδυναμώνουν τον αμυντικό του μηχανισμό με αποτέλεσμα το δέρμα να γίνεται ευάλωτο, αντιδραστικό, ευαίσθητο και δυσανεκτικό και να ακολουθεί μία σειρά από δερματικές διαταραχές.

Ένας πολύ σοβαρός παράγοντας επιδερμικής διαταραχής είναι οι αντικαρκινικές θεραπείες που επιβάλλεται να ακολουθήσει το ιατρικό πρωτόκολλο. Η σειρά ONC DERMOLOGY προετοιμάζει το δέρμα πριν από την ογκολογική θεραπεία και ελαχιστοποιεί τις αρνητικές επιπτώσεις αυτών των επιθετικών ιατρικών θεραπειών.

Τα προϊόντα δεν περιέχουν χρωστικές ουσίες, parabens, σιλικόνες ή ορυκτέλαια, και είναι αρωματισμένα με υποαλλεργικό άρωμα, εξασφαλίζοντας υψηλή ανοχή για όλους τους τύπους δέρματος.

Η TEGODER COSMETICS είναι μέλος του Ισπανικού Φαρμακευτικού Ομίλου TEGO GROUP με 20ετή εμπειρία στις υπηρεσίες ομορφιάς και ευεξίας. Σχεδιάζει και δημιουργεί, σύμφωνα με τους κανόνες  πιστοποίησης GMP,  προϊόντα υψηλής ποιότητας, ενσωματώνοντας σύγχρονα δραστικά συστατικά και χρησιμοποιώντας, ταυτόχρονα πρώτες ύλες από απολύτως φυσικούς πόρους.

Η πρωτοποριακή και καινοτόμος συμβολή της TEGODER COSMETICS στον κλάδο της κοσμετολογίας επιβραβεύτηκε με το 1ο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ 2019.

Η σειρά ONC DERMOLOGY διατίθεται αποκλειστικά στην Ελλάδα από την THELMA SPA & COSMETICS.

Μπορείτε να μας γνωρίσετε  όπως και να ενημερώνεστε για τα νέα μας προϊόντα στο Instagram thelma_cosmetics καθώς και στο site μας www.thelma.gr.

Κάτια Μηλιαράκη

Κάτια Μηλιαράκη

Kριός και ΜεγαλοΣαββατογεννημένη στη Ζάμπια, συνδυασμός που από μόνος του αποτελεί περιπέτεια! Για Νομική το πήγαινα αλλά μία μέρα είδα Lou Grant στην tv των 80’s και ερωτεύτηκα τη δημοσιογραφία: ΕΡΤ ελεύθερο ρεπορτάζ με το μικρόφωνο, Γραμμή, ΚΑΙ, ΕΝΑ, 24 Ώρες, Skai 100,4 τότε, Ελεύθερος Τύπος, Antenna-Πρωινός Καφές και μετά διευθυντικές θέσεις σε ΕΓΩ, ‘Εθνος, Ένθετα Περιοδικά- Ελεύθερος Τύπος, Deluxe, Passepartout, Επενδυτής, Managing Editor στο Grec14n, Guest editor στο Ready2board, δημιουργικές συνεργασίες με διαφημιστικές εταιρείες. Αν αυτό δεν είναι IRONMAN τότε τί είναι; Λαχάνιασα και μόνο που τα γράφω… Μετά από 3 δεκαετίες -στον πλανήτη των lifestyle media- ήρθε η ώρα για την αληθινή περιπέτεια, την αληθινή πρόκληση. Αυτή που έχει διατυπώσει πολύ καλύτερα από εμένα ο Sir Edmund Hillary: “It’s not the mountain we conquer, but ourselves”.

Leave a Reply