Η  συλλογή «COOL» παρουσιάζει στιλάτα και μοντέρνα γυαλιά ηλίου και οράσεως για άνδρες και γυναίκες, από οικολογικό πολυκαρβονικό υλικό ή ελαφρύ ανοξείδωτο ατσάλι ή μέταλλο. Τα μοντέλα φωτίζονται από παιχνιδιάρικες μονοχρωμίες, ματ υφές ή γαλακτερές αποχρώσεις στο σκελετό και ντεγκραντέ ή καθρεπτέ πολωτικούς φακούς. Το αποτέλεσμα συμπληρώνει η χαρακτηριστική λεπτομέρεια Rainbow της Polaroid, χαρίζοντας μια απροσδόκητη πινελιά στα ακροβραχιόνια.

 

Cool – Γυαλιά ηλίου PLD 6216/S

Unisex μάσκα από οικολογικό πολυκαρβονικό υλικό, που φέρει το τρισδιάστατο λογότυπο θερμής εκτύπωσης Polaroid στους βραχίονες. Το μοντέλο συμπληρώνει το μεταλλικό στοιχείο στη μετώπη και η χαρακτηριστική λεπτομέρεια Rainbow από καουτσούκ στα ακροβραχιόνια.Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει κλασικές αποχρώσεις, όπως Μαύρο και Μπλε, καθώς και Γαλακτερές και Ματ επιλογές που συνδυάζονται με μονόχρωμους, καθρεπτέ ή ντεγκραντέ πολωτικούς φακούς.

 

Cool – Γυαλιά ηλίου PLD 6217/S

Unisex τετραγωνισμένα γυαλιά ηλίου με διπλή γέφυρα από οικολογικό πολυκαρβονικό υλικό, που φέρει το τρισδιάστατο λογότυπο θερμής εκτύπωσης Polaroid στους βραχίονες. Το μοντέλο συμπληρώνει το μεταλλικό στοιχείο στη μετώπη και η χαρακτηριστική λεπτομέρεια Rainbow από καουτσούκ στα ακροβραχιόνια.Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει κλασικές αποχρώσεις, όπως Μαύρο και Ταρταρούγα, καθώς και Διαφανείς και συνδυάζονται με μονόχρωμους, καθρεπτέ ή ντεγκραντέ πολωτικούς φακούς.

 

Cool – Γυαλιά ηλίου PLD 6214/X/S

Unisex γυαλιά ηλίου σε σχήμα πιλότου από ελαφρύ ανοξείδωτο ατσάλι, με περιγράμματα σε χρωματική αντίθεση και λεπτούς μεταλλικούς βραχίονες που φέρουν το λογότυπο της Polaroid και την χαρακτηριστική λεπτομέρεια Rainbow από καουτσούκ στα ακροβραχιόνια. Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει κλασικές γαλβανιζέ αποχρώσεις που συμπληρώνονται από μονόχρωμους ή καθρεπτέ πολωτικούς φακούς.

 

Cool – Γυαλιά ηλίου PLD 6221/S

Unisex γυαλιά ηλίου σε flat-top σχήμα δάκρυ, από οικολογικό πολυκαρβονικό υλικό, με μεταλλικούς βραχίονες που φέρουν χαραγμένο το λογότυπο της Polaroid, αλλά και τη χαρακτηριστική λεπτομέρεια Rainbow από καουτσούκ στα ακροβραχιόνια.Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει κλασικές αποχρώσεις, όπως Μαύρο και Ταρταρούγα, καθώς και Ματ και Γαλακτερές επιλογές που συνδυάζονται με μονόχρωμους, καθρεπτέ ή ντεγκραντέ πολωτικούς φακούς.

 

Cool – Γυαλιά ηλίου PLD 6222/S

Unisex γυαλιά ηλίου σε ορθογώνιο σχήμα από ελαφρύ ανοξείδωτο ατσάλι, με λεπτούς μεταλλικούς βραχίονες που φέρουν το λογότυπο της Polaroid και τη χαρακτηριστική λεπτομέρεια Rainbow από καουτσούκ στα ακροβραχιόνια.Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει κλασικούς τόνους, όπως Μαύρο και Μπλε, καθώς και μοδάτες αποχρώσεις που συνδυάζονται με μονόχρωμους, καθρεπτέ πολωτικούς φακούς.

 

ACTIVE

 

Η συλλογή «ACTIVE SPORT» προτείνει καινούργια, χρωματιστά, unisex μοντέλα τα οποία διακρίνονται για την απόλυτη άνεση που προσφέρει το πολυκαρβονικό υλικό και το καουτσούκ. Τα γυαλιά της συλλογής συμπληρώνουν ιδανικά κάθε athleisure εμφάνιση, χαρίζοντας κορυφαία ποιότητα όρασης, χάρη στους πολωτικούς και ultrapolar φακούς που είναι ιδανικοί για άθληση σε εξωτερικούς χώρους.

 

Συλλογή Active Gummy – Γυαλιά ηλίου PLD 2153/S

Σχεδιασμένα για τους λάτρεις των σπορ, αυτά τα unisex γυαλιά ηλίου από τη Συλλογή Polaroid Gummy διαθέτουν σχήμα μάσκας από καουτσούκ για απόλυτη άνεση και ευελιξία: είναι το τέλειο αξεσουάρ για όλες τις αθλητικές δραστηριότητες.Το μοντέλο διαθέτει το λογότυπο της Polaroid στους βραχίονες και χρωματική αντίθεση στα εμβληματικά ακροβραχιόνια.Το μοντέλο διατίθεται σε χρωματική παλέτα αρρενωπών μονοχρωμιών και ματ τόνων που συνδυάζονται με πολωτικούς μονόχρωμους και καθρεπτέ φακούς.

 

Active Ultrapolar – Γυαλιά ηλίου PLD 7052/S

Σχεδιασμένα για τους λάτρεις των σπορ, αυτά τα unisex γυαλιά ηλίου από τη Συλλογή Polaroid Active Sport διαθέτουν σχήμα μάσκας από πολυκαρβονικό υλικό για απόλυτη άνεση και ευελιξία: είναι το τέλειο αξεσουάρ για όλες τις αθλητικές δραστηριότητες. Ο σχεδιασμός υπογραμμίζεται από λεπτομέρειες σε χρωματική αντίθεση στα κοφτά ελαστικά ακροβραχιόνια. Το μοντέλο διαθέτει ultrapolar φακούς, που εγγυώνται ανώτερη ποιότητα όρασης.Το μοντέλο διατίθεται σε ζωηρή χρωματική παλέτα με μονοχρωμίες που συνδυάζονται με πολωτικούς μονόχρωμους και καθρεπτέ φακούς.

 

 

 

Terra Magazine

Terra Magazine

Το Terra Magazine είναι ένα online ημερολόγιο με προσωπικές ιστορίες γεμάτες περιπέτεια, ταξίδια και εικόνες. Είναι η γραμμή εκκίνησης για την επίτευξη μοναδικών κατορθωμάτων. Είναι ολόκληρος ο κόσμος μέσα από λέξεις και unique φωτογραφίες!

Leave a Reply